miercuri, 19 martie 2014

Dieta ARMY


     

     Deoarece a venit primavara si noi, fetele, trebuie sa aratam bine, m-am gandit sa va propun o dieta de slabit. Este foarte eficienta si rapida. In 8 zile se slabeste pana la 10 kg . In aceasta dieta se consuma doar anumite alimente, iar pentru efecte maxime se recomanda combinarea cu 2 ore de sport pe zi.



Meniul dietei:

 In primele 2 zile se consuma doar mere, cate doriti, iar ca lichide sunt permise doar apa si dimineata o cafea neindulcita. Merele se consuma doar in stare proaspata.

Urmatoarele 2 zile ( a 3-a si a 4-a zi ) se consuma doar branza ( fara cascaval sau alte derivate ale laptelui), este indicata branza de capra. Ca lichide sunt permise doar apa si dimineata cafea neindulcita.

In zilele 5 si 6 ale dietei se consuma mese proteice, doar carne de pui fara pielita. Lichide permise: apa si dimineata cafea neindulcita. Carnea de pui se consuma doar fiarta, la cuptor sau la gratar doar cu sare, piper, condimente obtinute prin uscare.

Ultimele 2 ziele ( a 7-a si a 8-a ) se consuma doar salata verde, condimente permise, doar cele naturale fara ulei de masline sau alte alimente. Ca lichide permise : apa si cafea neindulcita.

Sfaturi: 

- NU repetati aceasta dieta la intervale mai mici de 3 luni;
- puteti suplimenta dieta cu vitamine si minerale tip capsule;
- reduceti numarul de tigari fumate, in cazul in care fumati;
- incercati sa dormiti minim 8 ore/noapte;
- revenirea la un meniu normal treptat, cu salate, peste sau branza in urmatoarele 2 zile dupa dieta.


Slim&Fit.ro

2 comentarii:

  1. Mda, si dupa astea 8 zile si 10 kg pierdute, cat pui inapoi intr-o sapt? 15 kg??? Sa nu zici ca dieta asta nu e cu efect yoyo ca nu cred!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are efect yo-yo fiindca se foloste in armata, si nu cred ca ai vazut soldati grasi, de accea se numeste dieta army. Si daca ai fost atenta scrie ca pentru rezultate optime trebuiesc facute 2 ore pe zi de sport.

      Ștergere